Silvia Dello

Glutenvrij, gezond en gelukkig

Het boek is biografisch, informatief en er staan glutenvrije recepten in. Het beschrijft mijn ervaringen met ziekte, je glimlach kwijtraken en de aangeleerde gewoontes die bij ons ingebakken zitten. Ook het bewust worden van wat innerlijke rust met je doet en het uit de massa stappen komen aan bod.
Mijn eigen ondervindingen met Alternatieve therapieën en wat verdere informatie kan je er in terugvinden. Drie meditaties maken het thema "stil worden in je hoofd", compleet. Je kan ze via deze website downloaden.Twee meditaties voor volwassenen en één voor kinderen geven je de mogelijkheid even terug te keren naar jouw innerlijke wereld. Als kers op de glutenvrije taart zijn er de recepten voor brood, lunch en gebak. Glutenvrij en sommige ook suiker- en lactosevrij. Het zijn makkelijke recepten die door iedereen gebruikt kunnen worden en ze zijn vooral lekker! De bedoeling van dit boek is om mensen wakker te maken dat het ook anders kan. Je hoeft niet dag in dag uit jezelf voorbij te lopen en weg te cijferen. Als je dan ook nog eens gezonde voeding eet waar je energie van krijgt, dan ga je met een glimlach door het leven en laat dat nu net mijn doel zijn van dit alles!

Fotografie

De fotografie in het boek en op deze website zijn het werk van Davy Descheemaecker. Een Fotograaf die het nemen van foto's met pure passie doet. 

Waar te verkrijgen :

Gulf : De warande Albrecht Rodenbachstraat 39 te Oostkamp

Je kan het boek ook gewoon bij mij aankopen in de praktijk, op workshops en lezingen

De standaard boekhandel

Uitgeverij Kunstboek

www.bioplanet.be